Finaste armbanden.

En fin flicka behöver fina armband. Det rosa med hjärtan är arvegods som jag själv fått i 1-årsdag. Det fick Leia också på sin 1-årsdag. Det har stort känslovärde för mig. Nominationarmbandet fick Leia nu i 3-årsdag av mummi och moffa. En vacker, men också mycket smart present, tycker jag, för nu vet de alltid vad de kan skaffa i present. Sen när armbandet har fyllts kanske mumin inte är så pop längre och då kan man byta ut bitarna mot något annat. Leia har länge talat om en muminklocka, och nu har hon fått en, hon tittar på armbandet och säger vad klockan är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s