Café & Eero Aarnio.

Jag gillar finska Eero Aarnios design. Produkterna är oftast sådär lite barnsligt lekfulla, men ändå stiliga. Från förut har vi en lampa, ett par hundar av plast samt ett par vattenkannor, reflexer och andra små prylar av hans design. Eurokangas har i höst kommit ut med tyger med hans motiv på.

Vi var idag i Hagalund för lite café och shopping, så jag passade på att skaffa lite tyg som skall troligtvis bli dynor till flickornas sängar. Symaskinen har fått samla damm i flera veckor nu så kanske det blir dags att ta fram den igen nåt tag.

Kaisan Café är nog ett av de bästa caféerna i Esbo.

Ponnyn och andra kräk på tygerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s