Måndag.

Såhär grå var himlen idag klockan 15. Det är inte frågan om ett svartvitt foto. Suck. Rätt färg för måndagssinnesstämning efter en kalashelg. Nå, som tur störde det inte alla, för favoritpölarna höll på att än en gång växa fram ordentligt. Jag är en människa som gillar rutiner och att ha koll, men just nu känns det som om våra rutiner mest består av att klä på regnkläder och att klä av dem igen efter de obligatoriska klottamedvattenlekarna i gyttjan. Jag är i behov av en liten uppiggning. Typ i form av en ny dammsugare…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s