Halvvägsloppis.


Idag blev jag 3,5 euro fattigare igen medan nya babyn blev tre plagg rikare. Lite för att fira att vi passerat halva graviditetstiden igår, jippii! Enligt vad-som-händer-i-graviditeten-sidorna får babyn en sovrytm i dessa dagar, undrar vad jag skall göra för att styra dess sovrytm till att sova många timmar i sträck redan från dag 1? Kanske sluta fundera och hoppas och bara konstatera att med våra gener produceras inte sådana babyn. Halvvägs i graviditeten sägs ju annars vara den tid då man har en massa energi och känner sig pigg och har en massa byggabo fiilis. Jag tror naturen har missat lite att jag just nu befinner mig i det stadiet. Nå, kanske det börjar imorgon.

Äh, och jag som hade tänkt att jag aldrig ska blogga när surpuppahumöret slår till.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s