Elovena.

Yes, vi har kommit till en ny era i småbarnslivet här hemma hos oss! Vår baby äter inte längre gröt gjort på svindyrt Muksu havregrötpulver blandat i mjölk, utan riktig havregrynsgröt gjort på gryn. Ja, alltså vår 15 månader gamla ”baby” som ätit exakt samma mat som resten av familjen från 11 månaders ålder… Det har bara liksom varit så lätt att blanda lite pulver i mjölk och servera, lathet från föräldrarna är det enda man kan skylla på. Men nu är det slut. Där rök den sista matvaran som påminnt oss om att vi har haft en baby i huset en gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s