Meilet.

Igår kväll tog jag tag i en sak jag tänkt göra länge, nämligen skrev ett meil till mina förmän på jobbet och meddelade att jag nog inte kommer tillbaka till jobbet nästa höst (heller) som det var tänkt utan förlänger dethär hemmavarandet med ytterligare ett par år pga dessa ”nya omständigheter”. Onödigt är det ju förstås att våndas över berättandet, jag har ju min fulla rätt att skaffa barn på barn och vara hemma med dem, men jag måst erkänna att det kännts lite pinsamt att meddela det till jobbet. Alltsomallt kommer jag att vara hemma i sammanlagt i närmare 6 år på raken, vilket är en sjukt lång tid egentligen. Men en unik tid som jag inte vill byta ut.

Denhär seriestripen var i gratuleringsmeilet jag fick i morse. Bättre arbetsgivare får man leta efter.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s