Höstvardag.

Måndag förmiddag är en av bästa parktiderna här i nejden. Närparken brukar vara full med barn och vuxna, kompisar åt både stora och små med andra ord. Det är en bra start på veckan. Sen när det blir vinter och en massa snö samlas man i pulkabacken istället. Idag fick jag lite mer hopp för framtiden, jag talade med en mamma jag inte träffat förut som hade tre döttrar, alla med 1 år 8 mån mellanrum, precis som vi kommer att ha det. Deras yngsta barn var snart 1,5 år och mamman såg snygg och pigg ut, inte alls uthärdad och utmärglad, och talade glatt om löpning och halvmaratonen hon sprungit föregående veckoslut. Hon berättade hur hon hade haft det hittills med tre små och det var jätteskönt att höra ärligt om allt möjligt. Hon sade dessutom att hon tyckte att graviditetstiden var jobbigare än babytiden, så det skall nog gå bra för oss också! Lite stressigt, enorm kaos ibland, mycket lite lugn och ro, men samtidigt jätteroligt (för det mesta). Det ser jag framemot!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s