Det svarta ljuset.

Materialistbloggen fortsätter…

Även om jag inte erkänner att jag är en hamstrare av grejer, så blir det nog en del impulsshopping för mig också, man är ju bara människa. Förra veckans shopping var så impulsivt att jag gömde bort hela grejen och hittade den i skåpet idag då jag sökte fram mera ljus.

Denna svarta Atlas ljusstake av Harri Koskinen fyndade jag i Iittalaaffären på readagarna i Sello (-60%).  Den kan också vändas uppochner och användas som en blomvas. Ja, jag medger, jag är lite svag för svarta glasvaror.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s