Nya kläder.

Måndag är ofta vår loppisdag, så även idag. De som umgås med oss i riktiga livet har antagligen märkt att våra barn ofta är klädda i något rött och mamma ofta i svart.  Min vana trogen fyndade jag idag en svart velourmamahuppare åt mig själv och dessa kläder åt barnen.

Dessutom hämtade jag ett stort paket Me&i kläder på posten idag. Tyvärr var inte allt åt oss utan vi hade gjort en kimppabeställning tillsammans med fyra mammor. För oss blev det en tunika och en hel hög med strumpor.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s