Fredagsfåfänga.

Lite fåfänga finns kvar i mig ännu. Idag hämtade jag två par nya (ok, huuto.net köp) mammajeans åt mig själv. De måste naturligtvis direkt testas och speglas och ismyg är jag glad över att de inte ens satt perfekt utan sitter perfekt först efter ännu ett par graviditetskilon till. Fåfänga jag var ju förstås extra nöjd att jeansen var av storlek S. Att de sen säkert motsvarar storlek XL på vanliga jeans är ju en sak jag glatt kan förbigå. Nu kan magen börja växa på riktigt för nu finns stretch!

Oj, vad jag vet att jag kommer att hata dehär byxorna efter att jag fött barn! Efter att ha använt dem varje dag resten av graviditeten. Säkert så mycket att det första jag gör när jag kommer hem från bb är att bli av med dem. Precis det hände förra gången också och därför har jag varit utan nu!

Vad hände? Var det inte så att dethär INTE skulle bli endast en preggoblogg?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s