Lekmatta.

Vår nya baby behöver nästa vår en mjuk matta att ligga på. Vi har en lekmatta från förut, men den hade gått lite sönder i användning och hade dessutom ett par fläckar som jag inte fått bort. Jag har beundrat ett lapptäcke/lekfilt som min vän Petra gjorde åt sin lilla bebis förra året och tänkte att jag kunde själv göra en simplare variant av den. Det blev egentligen bara en påse/påslakan som man knyter ihop i ena ändan över den gamla lekmattan. Täcket består främst av tyg från två gamla dynvar och diverse restbitar. Det är 100×130 cm stort, dvs en ruta är 20x20cm. Andra sidan består av två olika marimekkotygstycken. Petra har förresten nyligen startat en egen fin blogg (på finska) som handlar om bla. vardag, inredning och vackra ting. Jag hoppas på mycket snygga inredningsbilder lite senare i höst från deras nya hus.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s