Ett hus i Esbo.

Jag har surfat runt på huslägenhet åt oss mest bara på skojs skull, men ändå lite halvalvarligt. Jag kom över dethär huset och förälskade mig lite. Vi skulle kunna flytta in utan att göra en enda ändring på nånting. Tillräckligt stort, tillräckligt många sovrum och dessutom ett passligt pris.

MEN: Vill man verkligen ha köket i övre våningen? Med tanke på konkandet av alla tunga matkassar. Det skulle jag kanske kunna leva med, lite hyötyliikuntaa så att säga. MEN, även om huset är fågelvägen endast nån ynka kilometer längre västerut från oss känns det som om det är flera mil längre bort. Den enda busslinjen nära kringlar igenom halva Esbo känns det som och det skulle ta typ en halv timme att ta sig ens till Hagalund. Närbutikerna skulle bestå av McDonalds och Filmtown. Hamburgare till middag och lösgodis till efterrätt varje dag med andra ord. Eller så är jag bara bortskämd där vi bor för tillfället? Skulle man kunna vänja sig vid ett mera bilbundet liv? Jag vill ju kunna gå till Iso Omena på 10 minuter. Svåra frågor. Ska man ens gå och titta på huset eller låta bli? Åtminstone måste man sova på saken.

Fotona är från http://www.jokakoti.fi/

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s