Söndagsprogram.

Det har varit en söndag full med program. På förmiddagen var vi på riddarmarknad, en happening för barn. Fördelen att bo här vi bor är att det ganska ofta ordnas all slags ”dagar” med program för barn på gångavstånd från oss. Där fanns en massa spännande, men roligast var förstås hoppborgen, igen fråga om det.

Så var vi på en bostadsvisning. Vi går inte i akuta flyttningstankar, men nog blir det väl aktuellt med lite mer utrymme i något skede. Dethär var ett parhus, en 5-rummare i Mankans som inte sedan imponerade i verkligheten. Det känns som om det inte finns alltför många 5-rummare på ett vettigt område (med tanke på våra arbetsplatser och närhet till Helsingfors centrum) så det är bra att börja kolla in alternativen redan nu. Speciellt när vi nu inte sitter med en lottovinst på kontot.

Till sist åkte vi till Tusby på Me&I klädparty. Det var ju förstås jätteskoj att träffa vänner över en kopp kaffe och en massa gott. Jag räknade med ca 15 barn så liv och rörelse var det inte miste om. Vi väntar nu ett litet paket med kläder inom när framtid.

Dagens höjdpunkt

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s