Sympatisk uggla.

Dethär är vår nya sympatiske uggla från Paapii Design. De har en mängd ljuvliga mjukisdjur. Denhär ugglan skall vara vår kommande babys första egna gosedjur. De som besökte bostadsmässan i Kokkola i sommar kommer säkert ihåg att dessa mjukisdjur prydde många av barnrummen. Jag köpte också ett set på Konstbageriet i Kokkola när vi var där. Den såldes som ett tygstycke varifrån man själv klippte ut ugglan, sydde fast och fyllde med vadd. De små ugglorna vet jag inte ännu vad de ska bli, men månne inte jag hittar på något. Tänk att vi redan då i somras visste att vi hade en tredje på kommande, det känns som en hel evighet sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s