Berlin, Berlin.

Dehär matportionerna har inte så mycket med Berlin att göra förutom att det var idag under en middag på en Italiensk restaurang med maken (på tumis) som vi bestämde oss för en minisemester till Berlin i början av December. På tumis. Jag ser inte framemot några spektakulära tyska kulinariska upplevelser, men December i mellaneuropa är ju helt jättestämningsfullt i jultider, jag ser framemot Glühwein och Weihnachtsmarkts och annat juligt och mysigt. Dethär veckoslutets projekt är nu med andra ord att beställa flygbiljetter och boka hotell. Om nån har något måste-absolut-upplevas-i-Berlin tips tas det gärna emot!

Efter middagen idag tog vi ett varv på Stockmann och konstaterade att vi nog valt rätt stad.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s