Bara du och jag, kompis.

Fredagskväll. Är det inte oftast en av veckans höjdpunkter? Hos oss somnade flickorna på momangen efter en actionrik dag tillsammans med mummi och moffa, mannen somnade också för länge sedan efter att ha jobbat alltför långa dagar (och nätter) senaste veckorna. Så det är bara jag och min kompis fru symaskin. Vi har det egentligen helt trevligt, hon och jag. Vi behöver ingen annan, jag vill inte ens äta något gott, för jag är ännu helt mätt efter pastamiddagen. Sen när jag inte längre orkar med min kompis symaskinen är det bara att vända sig åt andra hållet och beundra den mörka utsikten från nytvättade fönster. Min mamma tvättade, inte jag… Ja, dethär är nog en av veckans höjdpunkter.

EDIT: när jag slutade sy kl 22.20 fanns det ändå en liten hög med blå Marianne godispapper bredvid mig. Katterna måste ha blivit snåla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s