Att äta med egen sked.

Äntligen har lillasyster börjat fatta dethär med att man kan äta själv med sked också! Jag säger äntligen för hittills har hon inte haft något intresse för det, medan storasyster i tiderna åt helt själv med sked från 8 mån ålder och totalvägrade matning (ni kan ju tänka er hur vårt golv såg ut då). Med fingrarna har denhär lillfröken förstås ätit sedan hon började få fast föda, men gröten har alltid behövts matas. Nu övas det själv för fullt. Dethär med tuttflaska eller pipmugg har hon heller aldrig riktigt fattat, så vi kör med sugrör ur glas istället. Funkar jättebra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s