Back to school.

Vi var till klubben i Iso Omena idag och passade på att gå lite i butikerna efteråt. Jag blev påverkad av all ”köp!köp!köp!”-reklam om skol- och dagisstarter och kom mig själv på att tänka hur roligt det skulle vara att skaffa nya saker inför barnens skolstart. Nya pennor och gummin, kanske en ny penal eller kanske nya kläder.

Nå, nu har jag varken barn som skall börja skolan eller barn som är i behov av nya kläder, så det blev en pärm till musiklekisen istället, som Leia valde själv och stolt släpade på ända hem. Slug som denna samma flicka är, konstaterade hon i en affär att: ”Tilda vill ha rosetter!” Nå, denna svaga mamma, som ofta har lite dåligt samvete över att stackars Tilda alltsomoftast bara får ärva kläder och saker av sin storasyster, skaffade snällt rosettspännen till Tilda, vars hår säkert är så tjockt att man kan börja använda dem först då hon börjar skolan om många många år. Så det var inte hon som hade dem i håret ikväll. Tyget i bakgrunden fyndade jag för -50% i min favoritaffär som börjar på M, då den skall sluta i Iso Omena. Tragiskt.

Annonser

2 thoughts on “Back to school.

    • Urvalet av tyger för -50% var litet, men alla tyger var minst -20%. Samma gäller förresten i Selloaffären, om det är lättare för dig att ta dig dit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s