2 st barn.

Tilda går inte ännu och kommer nog inte att göra det på en lång stund, balansen är inte alls tillräcklig ännu. Det gör i och för sig förstås ingenting, men det, i kombination att hon har minimalt med hår och är liten till storleken, gör att jag alltför ofta ser henne som en liten baby ännu, trots att hon blir 14 månader om ett par veckor. Hon kan en massa redan, som gå upp och ner i trappor, klättra och komma ner från soffor etc, egenskaper som jag som mamma uppskattar mycket mer än att kunna gå. Idag städade jag undan lunchen i köket och under tiden gick flickorna upp till andra våningen och satte sig i sängen och började läsa böcker. Än en gång måste jag inse att det inte finns nån baby i vårt hem mera, utan två små barn istället. Att dessa små barn beter sig som två babyn ibland är sedan en annan sak.

Annonser

3 thoughts on “2 st barn.

  1. Tyget är från Marimekko (surprise!) och skaffat förra vintern. Notera att ”blommorna” egentligen är pannlappar:) Jag föll också för tyget direkt, passligt färgglatt för barnrummet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s