Kvällslektyr.

Nu skall jag sätta mig bekvämt i soffan med fötterna på soffbordet och ta en titt vad Coccola Bostadsmässa har att erbjuda. Efter en paus på ett par år ser jag framemot att besöka bostadsmässan igen, för att få gå omkring bland de fina husen och drömma mig bort. Vi har absolut inga planer på husbygge, så det är skönt att bara strosa omkring och fundera att ”sådär skulle jag också göra det”, eller bara ”nej, usch!”. Jag hoppas inredningarna är varierande och att alla hus inte är inredda enligt den tydligen nu så trendiga New Hampton stilen med vit-beigerandiga tapeter, rottingstolar med vita fluffiga kuddar och en stor soffa med beige, vita och blå soffdynor med de obligatorika stjärnorna på. För att inte glömma ”home sweet home” texten på väggen. Inget fel med sådana inredningar, men jag är själv en simpel människa med en simpel smak, vilket gäller även inredning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s