Värmen.

Nu när temperaturen stiger långt över 20 grader blir det glass i stora lass här hos oss. Varvat med kall mat och kall dryck. Varvat med ännu lite mera glass. Jag njuter av värmen för fullt, men tycker ändå att det är skönt att ”tvingas” vara inomhus mitt på dagen då minstingen sover bäst dagssömn inne i den egna sängen. Men snart skall vi ut igen, Drumsö Beach kallar denna gång.

Den svarta kamelen har inte så mycket med inlägget att göra, men är en del av ett av mina nuvarande små projekt. Om jag nu orkar göra något i denna hetta. Alltid kan man skjuta upp alla små projekt till höstens mörka kvällar. De lär också komma tillbaka nån gång långt  i framtiden. Med betoning på långt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s