Hjälpredor.

I vilket skede kan man outsourca städningen åt sin avkomma?

Varje gång jag tar fram dammsugaren skall den äldre ha sin ”egna” dammsugare och den yngre skall bara allmänt vara med och hjälpa.

Om vår gula fula dammsugare skulle säga upp kontraktet skulle vår nästa dammsugare vara den vita från Elektrolux designad av Pia Wallen. Jag är övertygad om att jag då skulle ta fram dammsugaren betydligt oftare än nuförtiden.

Samtidigt skulle jag inte tacka nej till hennes klassiska Crux yllefilt. Eller ett par dynor i Karl mönstrat tyg. Om jag nu råkade ha extra hundringar som jag absolut inte visste vad jag skullle göra med.

Det är ju tur att det inte känns så aktuellt med en yllefilt i dagens hetta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s