80-tals vintage.

För att avsluta vintageinläggen kommer här två kära leksaker från 80-talet. Min bruna Briodockvagn, som varit med om många lekar, även min stackars 4 år yngre lillabror blev skjutsad i den av mig. Masken under är ca 30 cm i diameter och närmare 1,5 m lång. Då kändes den enorms stor. Den är sydd av min farmor och jag kommer ihåg många lekar också den varit med i. Det är härligt att många leksaker (och kläder) från min barndom ännu finns sparade.

4 thoughts on “80-tals vintage.

  1. Mina bruna brio-vagnar (som liknar dina ganska så mycket!) finns hos mammas och pappas och just på veckoslutet pratade de om att dottern min sku snart kunna leka med dom – de vill med andra ord bli av med vagnen 😉 Kan hända att nästa gång ni rör er här i våra skogar ser du något bekant här hos oss 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s