60-tals vintage.

Det är roligt med äkta vintage. Ännu roligare om de tillhört ens släkting tidigare. Dessa tre klänningar är från mitten av 60-talet och har tillhört min mamma som tonåring. De är så korta att jag aldrig skulle använda dem bara som klänning, men som tunika med leggings, shorts eller jeans under går de bra. För att kunna använda den röda, borde jag tyvärr bli minst 10 kg mindre, vilket knappast är troligt eller önskvärt, så den får vänta på om nån av flickorna blir bitna av vintageflugan om en sådär 15 år. Det är knappast svårt att gissa varifrån de färggranna tygerna är köpta en gång i tiderna.

 

Annonser

2 thoughts on “60-tals vintage.

    • Jag vet, men jag känner mig som en jättemänniska med alltför breda axlar och för många revben för att få den röda på mig. Varför måste människorna vara så mycket mindre förr?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s