Måndagsrapport.

Vi har det bra här i Vasa fast staden idag inte precis levt upp till sitt löfte som Finlands soligaste stad. Vi har lekt på gården och förundrat oss över allt som växer här. Åtminstone en någonslags skörd av både röda och svarta vinbär, hallon, rabarber, aroniabär, äppel, plommon och vindruvor kan väntas senare i sommar/höst. De allra sista flaskorna av förra årets vinbärssaft håller på att drickas upp nu och rabarberpaj med vaniljglass har naturligtvis också redan ätits .

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s