Mardrömmen.

Vår storasyster är just nu i åldern när man har en massa mardrömmar på nätterna. Och ja, vareviga morgon hittas hon i vår säng, liggandes på tvären. Inatt var det extra jobbigt, det blev många många uppväckningar då en halvvaken liten flicka sitter upprätt i sängen och utbrister i panik ”men jag VILL ha mera pannkaka!” Försök nu där som trött mamma att förklara att nej, vi stiger inte upp nu och äter pannkaka för det var bara en hemsk dröm! Grejen är att flickan inte ens är (dagtid) något fan av pannkaka, utan det är ofta bara sylten som blir uppäten. Jag minns inte ens när vi senast ätit pannkaka.

En mycket tung natt, kl 8.54 ser det fortfarande ut såhär i vårt sovrum.

EDIT: väckning av flickan kl 9.25, så att vi skulle hinna med skärgårdsfärjan.

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s