Andras lumpor är mina fynd.

Dethär med loppis är nog min grej. Och min hobby. Jag blir sådär barnsligt glad vareviga gång jag fyndar något jag tycker om. En mycket stor del av barnens kläder är loppisfynd, såsom också leksaker och andra prylar. Nu när jag inte konstant behöver gå omkring i diverse graviditets- och amningsvänliga kläder, har jag börjat fynda åt mig själv också. Tror jag tänker minimera finansieringen av butikskedjorna från och med nu och gräver istället i andras dumpade paltor. Här är mina senaste fynd. Äkta gryniga foton tagna i spegeln, varsågoda.

Jeans FilippaK, T-skjorta Calvin Klein och tröja Marc O´Polo. Outfit: 13e.

Klänning från Vila 8,50e.

Denhär väskan är mitt alltime loppisfynd nr 1. En äkta Birkin. Jep, den är defekt för den saknar låset i mitten, men det stör mig faktist inte, för lädret innuti är så mjukt att man blir harmonisk när man smeker det. Jag börjar äntligen förstå dethär med väskfetisch. Defektheten gjorde att den inte längre dög åt ägarinnan (som säkert badade i 100e sedlar varje kväll) men för mig duger den gott och väl.

Jag är nog inte så dyr i drift som min man kommenterade idag.

Annonser

6 thoughts on “Andras lumpor är mina fynd.

  1. Du kan ju skicka vaskan till hermes och dom lagar vaskan at dej,for las ”pinnen” borde inte falla av sa som den har gjort har. Ett bra fynd du gjort!

  2. Tid tar det ju, jag gick nog inte alls lika mycket på loppis heller när jag jobbade. Men fyndar man en gång något fint så blir man lite hungrig efter mer:-)

  3. Jag skulle också vilja vara bra på att loppisfynda. Men jag köper oftast bara skräp… och inte har jag riktigt tid att gå på loppisar heller. Väskan är faktiskt ett fint fynd!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s