Babyface.

En annan tvåbarnsmamma frågade mig idag hur gammal vår baby är. Jag frågade vad hon trodde. Hon sa att babyn måste redan vara 5-6 månader eftersom hon redan kan sitta stadigt.

Hmm… Det bådar väl gott, ser man yngre ut redan som liten håller det väl i sig och hon kan njuta av att se ut som 20 när hon är 40. Att däremot se ut som 10 när man är 20 kanske inte är lika roligt.

11 månader i övermorgon.

Annonser

5 thoughts on “Babyface.

  1. Sidu min dotter (9 mån) har redan lärt sig att vid pianot hackar man på tagenterna och inte river ner nothäftena (efter ett par månades träning) 😉 Steget till Chopin är knappast långt…
    Men skämt o sido, det är så mycket prat om i vilken takt dom lär sig det fysiska, helt i onödan. Hon stiger väl upp sedan när hon är redo! Det finns negativt också med att börja stå för tidigt, då hjärnan ännu inte hunnit med att förtså hur man tar i sig när man kommer ner. Jag misstänker att lillasyster ändå är en glad tös och inte verkar irritera sig nämvärt över att hon blir misstagen för så ung som 5-6 månader.
    Må gott!

  2. Hjälp, skall de kunna sitta stadigt själv vid 5-6 mån??? Himmel, då har vi nog en kille som är lite efter i tidtabellen då;)

    • Jo, det ska man. Och vid 10-11 månader ska man ta sina första steg, säga flera ord, kunna klappa, vinka och peka och spela Chopins valser på piano. Välkommen in i klubben! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s