Kahta en vaihda.

I nattens timmar då jag gick omkring och bar på min sjuka baby fick jag en stark deja vu känsla. Samma baby blev buren i praktiken 24/7 sina första tre levnadsmånader för hon kunde inte sova i vågrät ställning varken dag eller natt pga sjuk mage. Då hade jag två saker som jag absolut inte kunde leva utan under babytiden. Den ena är gungstolen och den andra är bärsjalen eller bärselen. Med en liten baby föredrog jag trikåsjal och nu bärsele med en större baby. Otaliga är de timmar vi satt i gungstolen förra sommaren och hösten och gungade fram och tillbaka, fram och tillbaka. De tiderna är över för länge sedan, som tur är, och bärselen används också ganska sällan nuförtiden, men oj vad de är behövliga alltid i sjukdomstider.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s