Loppisflickan.

Igår fyndade vi inte bara grejorna till bakgården utan också varsitt par tygskor åt mig och åt storasyster. Märket kan inte vara alltför svårt att gissa. Storasyster börjar ha ett loppisöga hon med, för mittiallt utropade hon: ”titta mamma, marimekko!”, och pekade på ett par muggar med unikkomotiv. Det var nära att jag köpte muggarna, fast unikko inte är min grej, bara för att jag var så stolt. Sådan mor sådan dotter.

Skorna passar med blusen jag hittade på loppis i Vasa förra veckan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s