Hej katten.

Jag tycker att man kommer lättast undan i barnuppfostran genom att totalt glömma det mesta som har med principer att göra. Nu får jag så lov att kasta en av mina principer i papperskorgen: att inte gilla Hello Kitty. För det har hänt något i mig, mittiallt tycker jag att katten är ganska söt. Detta exemplar flög till oss ända från Thailand. Bara inte nu alla barnens kläder, leksaker, tapeter, prylar, you name it drunknar i söta bilder av denna kissemiss så kan vi leva i fred sida vid sida.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s