Babyn som blev mobil.

Babyn som bara suttit nöjt på sin rumpa och flaxat med armar och ben de senaste 4 månaderna har äntligen blivit mobil. Inom en vecka har hon börjat åla sig framåt, krypa och senast idag stigit upp och stå (fast det var nog lite i misstag). 10 månader gammal, inget världsrekord i snabbaste utvecklingen precis, men bra så. Denhär mamman hoppas på att utvecklingen inte fortsätter i riktigt samma takt, gillar nämligen babyn som är relativt långsamma och håller sig där nere vid marken.

2 thoughts on “Babyn som blev mobil.

  1. Vi är faktiskt inne i vecka 2 av att stå upp (och ramla ner, hårt!) och jag håller absolut med dig, skönt så länge dom är mera stationära 🙂 Här har vi iofs ålat redan sen 6 mån, och igår var den riktiga kryp-premiären! Må gott alla!

    • Duktig baby! Det blir skönt sen när hon lär sig att böja på knäna och falla ner på rumpan, jag kommer ihåg detdär stadiet före det, inte roligt alls! Det komiska med vår långsamma start är att jag redan i början December funderade om vi kan ha julgran eller om babyn kryper och drar ner den över sig…:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s