Trött.

Mat och sömn är viktigt. Även för oss småbarnsmammor. Jag har inte riktigt alltid förstått mammor som suckar att de inte hinner äta på dagarna, för jag har själv alltid prioriserat mat och ätande. Men nu under senaste tiden har jag faktist fått äta upp mina ord och istället konstaterat att morgonmålet, lunchen och mellanmålet allt oftare består av alldeles för lite alldeles för snabbt islafsat. Eller inget alls. Dagar då ungarna är extra hungriga och trötta och extra klåttiga då man märker att  den egna portionen faktist har förblivit orörd och sen kompenserar man det med en kopp kaffe och något ohälsosamt och näringsfattigt. Det i kombination med för lite sömn är inte alls bra. Idag kom en vägg emot, jag var inte trött, inte TRÖTT utan så TRÖTT!!! att jag måste ringa hem min man mitt i arbetsdagen för att jag var så slut. Jag har turen att ha världens bästa man som förstår när det på riktigt är allvar. Sen sov jag i 3 timmar som en stock och blev en lite piggare och bättre människa. Trötthet med stort T skall tas på allvar, för det är inget att leka med eller att underskatta!

Nu är det packningsdags, imorgon blir det destination pampas för lite längre påskfirande, kanske i en vecka eller så. Vasa-Jakobstad/Pedersöre-Vasa är planen. Många nya parker för oss med andra ord. Om vi inte spenderar all tid i den finaste lekstugan som finns istället.

Varje gång vi är på väg blir jag lika förvånad över hur mycket packning en småbarnsfamilj prompt skall ha med sig. Vi har ju faktist bara två barn och två katter och ändå fyller vi en hel farmarbil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s