Early bird.

Denhär superbabyn har nu sovit två hela nätter igenom. Det är något som är så stort och fantastiskt att vi skulle kunna bjuda upp på megafest här. Våra barn har inte riktigt hiffat dethär med att sova, varken kvalitativt eller kvantitativt. Men de lär ju säkert sova dygnet igenom när de är tonåringar istället. Väckningen har nu varit kl 5.50, vilket är lite i tidiga laget enligt mig. Men det kan ju förstås hända att orsaken att stiga upp såhär tidigt är att då får man leka med storasysters muminhus en stund helt ifred helt ensam.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s