En eftermiddag av premiärer.

Eftermiddagen idag var nog den bästa i mannaminne. Om vädret är underbart och man helt plötsligt är helt smärtfri efter en 3-veckors period ned en känsla av att ha en kniv instucken i höften och knäet kan man inte annat än vara i extas. Jag skulle vilja sända en stor bukett krokusar från bakgården som tack till läkaren vid Bolarskog HVC!

Är man ute i 4 timmar i sträck hinner man med en hel del olika vårpremiärer. Det blev premiär för kaffe ute på terassen. Här hann jag fundera över att hur skönt det är att bo i radhus med en egen inhängnad gård som man dumpar ut barnen och leka på och samtidigt sätter sig vid bordet och inte gör ett dugg. Om gården dessutom är pytteliten som vår behöver man inte ens satsa mer tid på trädgårdsskötsel än typ 2 minuter i veckan.

Premiär för utevistelse av de håriga vännerna. Som hädanefter kommer att bo på bakgården alla soliga dagar. Stackrarna får dock inte vara lösa p.g.a avsaknad av hjärna och överlevnadsinstinkter.

Lillasyster premiärsov under busken.

Premiär för mellanmål utomhus (vilket förstås betydde en av- och påklädning mindre idag).

Premiär för mammapicknick vid sandlådan. Ibland klagar vi mammor över de x-antal timmar som man sitter vid sandlådskanten. Härligt väder, gott sällskap och ett glas bubblande gör det definitivt ingenting att klaga över.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s