Surrur.

Dethär är min nya bok. En bok för dem som gillar Marimekko och att pyssla och sy lite ibland. Jag tror jag hör till målgruppen. Boken innehåller idéer och instruktioner för 60 mindre och större projekt som olika marimekkodesigners hittat på då de fått fria händer och en bunt tyger. Jag har bara hunnit lite bläddra i boken men hittade redan ett par grejer som jag skulle vilja prova direkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s