Ny tapet i tamburen.

Tambursväggen fick en ny tapet idag. Mönstret är Marimekkos svartvita Bottna. Jag tycker tapeten har lite för radikalt mönster att ha t.ex. i vardagsrummet, men såhär på en vägg som man inte hela tiden tittar på tycker jag att det blev snyggt.

2 thoughts on “Ny tapet i tamburen.

  1. Jag tror det, men kanske de kan hittas i någon Iittala outlet, jag tror det egentligen var Iittalas muggar. Kan kolla om jag har vägarna förbi outleten här i Esbo. Jag har samma mugg som kaffemugg på jobbet.

  2. Fint mönster! Men jag har förstått att dom slutat tillverka muggar med detta mönster, stämmer det? Vi hann bara köpa 2 st…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s