Dag 23: En sommarbild

Här möter jag den riktiga muminmamman i mumindalen en varm sommardag förra sommaren. Knytet i famnen är ca 1 månad gammal. Vi besökte Mumindalen i Nådendal för första gången förra sommaren. En ny sommartradition för oss likt som för många många andra familjer.

Del av fotolistan.

Annonser

3 thoughts on “Dag 23: En sommarbild

  1. Jumpe, jag tänkte då, på sommaren, att ni är så duktiga och modiga och jag var så avundsjuk – jag hade ju inte ens varit ute (tänkte jag) med min baby då hon var en månad gammal – och ni åkte till Nådendal 🙂 Duktiga och allt det där är ni fortfarande, avundsjuk är jag inte mera – eller visst, vi hann inte till Mumindalen alls! Men en ny sommar på kommande, kanske vi hinner i år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s