Bordsduk blir klänning.

Jag sydde ihop en enkel klänning åt lillasyster för sommaren av samma tyg som elefanten. En före detta bordsduk från loppis. För tillfället är klänningen lite stor och det är inte så praktiskt att ha klänning på henne då hon rör sig endast på marknivå, men i något skede kommer väl även hon att röra sig upprätt. Tossorna ärvda av storasyster var tydligen lite roligare att tugga på än elefanten.

Annonser

9 thoughts on “Bordsduk blir klänning.

 1. Ja se där… Nu har du gjort som i The Sound of Music… Klänning av bordduk, fast Maria gjorde klänningarna av gardiner om jag inte minns fel…
  Nåja, just av den här orsaken- din otroliga kreativitet, som jag avundas dig, har jag nominerat dig på min blogg!

  Ps. Bildcollaget ger avlånga bilder i min dator också…

  • Oj, det var en fin komplimang, jag älskar The Sound of Music 🙂 Gardinerna Maria använde var visst också gröna, om jag minns rätt?
   Tack för nomineringen!
   Jag ska ta tag i problemet med de avlånga bilderna, imorgon kanske…

 2. Hej! Snygg klänning! Och vilka rågkex? Här tas alla kextips emot, sonen äter ingenting annat för han har ont i halsen… :/ Jag gav dig en award, gå och kolla bloggen 🙂 Kram!

  • Rågkexen vi talar om är Ehos (?) rågknappar som våra babyn äter med god aptit. De smular inte alls lika mycket som majsbågar och räcker mycket längre, dvs mammor gillar dem också! Men de går nog knappast ner för småbarn med ont i halsen, tyvärr! Tack för awarden!

 3. Oj så fin hon är! Snyggt sytt! Och tack för tipset om rågkexena, köpte dom åt Saga men har säkert ätit mer än hon för dom är ju goda 🙂

 4. Vilken fin klänning! Varifrån hittar du annars mönster till den, eller andra enkla mönster på bebiskläder?
  För övrigt syns dina bilder som jätte avlånga… ändrades nu då du bytte stil på bloggen, kanske ett problem bara på min burk.

  • Tack! Jag ritar nog bara mönster direkt från klädesplagg som redan finns i garderoben.
   Bra att du sa om bilderna, jag använder själv crome, där de visas normalt men i explorer är bilderna avlånga. Eller egentligen bara bilderna som är i ett bildcollage, enskillda bilder är ok. Om man klickar på bildcollagen ser de normala ut. Skumt, har ingen aning vad det beror på, måst fundera på det imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s