Syskonkärlek.

Hos oss var det verkligen inte (syskon)kärlek vid första ögonblicket. Eller ens första dagarna eller månaderna. Kanske just därför känns det så otroligt fint att följa med dessa två härliga individer när de numera leker tillsammans och njuter av varandras sällskap. Eller storasyster ställer och styr medan lillasyster följer nöjt med.

Storasyster kan spontant gå och krama om lillasyster i soffan. Det känns stort för mig. Lillasyster tycker att storasyster är den häftigaste typen i hela hennes universum och storasyster frågar numera alltid var lillasyster är när hon inte är i blickfånget.

Annonser

5 thoughts on “Syskonkärlek.

  1. Hos oss skedde förändringen då lillasyster började ge lite respons, kunde tex börja greppa tag i leksaker som storasyster trugade åt henne.

  2. Det där låter lovande, vi hoppas att det blir lika hos oss. Visst tycker stora S om lilla S och är väldigt mån om henne, men precis som du skriver var det nog inte kärlek vi första ögonkastet.

  3. Hej m! Snygg ny layout på bloggen! Ja ha fösökt skicka positiv energi till din rygg längs med veckan, hoppas det har hjälpt! Ja läste förresten Pirkka-tidningen igår och så ett tips om att man ska så påskgräs i en hög aaltovas om man har katter, så kommer de inte åt det. Tänk att den som skicka in de tipse fick 100 ege… Leia o Tilda e helt supersöta på dom här bildena!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s