Nya Klaus Haapaniemi för Iittala.

Detta är det nyaste motivet av Klaus Haapaniemi för Iittala. Kommer att finnas på samma kärl som Taikamönstret som kom för ett antal år sedan, dvs Heikki Orvolas Aika serie. Taikamönstret tycker jag att är en fullträff och sen nångång när jag har tillräckligt med plats i skåpen skall jag ha den svartvita eller röda Taikaserien som del av min julservis. Men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag gillar denna nya, tröllsländan är nog charmig, men kanske det bara är lite för mycket orange för min smak. Jag har lite svårt med orange/rödbrunt i kärl och inredning av någon anledning som jag inte ens själv vet om. Jag tror inte att dessa hittar hem till oss.

Annonser

4 thoughts on “Nya Klaus Haapaniemi för Iittala.

  1. Och jag som just skrev ett inlägg om hur mycket jag gillar dem 😉 Men så går också stora delar av vår ”inredning” i brunt & orange. 😀

    • Tur att alla inte har en så fruktansvärt svartvit (tråkig?) inredningsstil som jag! Jag tror nog majoriteten tycker som du 🙂

  2. Nej, jag gillar dom inte heller. Såg först bilden och tänkte att dom där är inte riktigt din stil. Och vill man äta sig fram till en insekt?

    • Bra poäng, jag som annars också är lite känslig att äta en massa konstigheter! Kopparna är nog lite bättre, trollsländan är inte så dominerande. Men dessa kommer definitivt inte hem till oss, reaktionen hos den andra vuxna i hushållet var ett spontant ”usch!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s